Vi produserer etiketter –
men vår egentlige jobb er å hjelpe deg med å…

Skanem illustration unique selling points
illustration arrow

sove godt om natten
Se hvordan

illustration arrow

øke fortjenesten
Se hvordan

illustration arrow

skape vekst
Se hvordan

illustration arrow

nå miljømålene dine
Se hvordan

Skanem illustration unique selling points

… sove godt om natten.
Se hvordan

… øke fortjenesten.
Se hvordan

… skape vekst.
Se hvordan

… nå dine miljømål.
Se hvordan

Sove godt om natten

Vi leverer presist

I produserende industri kan alt skje! Det er derfor vi samarbeider tett med våre søsterfabrikker i Skandinavia og Europa. Du skal nemlig slippe å tenke på om din ordre blir levert eller ikke. Hvis det skulle oppstå nedetid på en maskin eller lignende i en fabrikk, står ti andre fabrikker klare til å kunne levere nettopp din ordre til avtalt tid. Dette gjør at vi har en leveransepresisjon på opptil 100%.

Sansen for kvalitet ligger i blodet vårt

Vi har over 30 års erfaring med leveranser til legemiddelindustrien. Gjennom vår FSSC 22000-sertifisering får du som kunde en kvittering på at Skanem også står for sikker produksjon til næringsmiddelindustrien. Vi er stolte over å være leverandør til bransjer der god kvalitet er livsviktig, men uansett hvilken bransje du representerer, vil du se at høy kvalitet er helt essensielt for oss.

Ekspertene er her for deg

Perspektivet vårt på kunderelasjoner er langsiktig, og vi ønsker å være din partner hele veien. Din personlige selger er alltid bare en telefonsamtale unna. Trenger du bistand i forbindelse med miljøoptimalisering, materialvalg eller har utfordringer med dispensering kan våre materialeksperter og teknikere komme til deg.

Vi bryr oss om varemerket ditt

Porteføljen vår inneholder mange løsninger som kan beskytte varemerket og produktet ditt. Benytt deg av vår lange erfaring for å hindre piratkopiering eller for å vise at ingen har manipulert produktet ditt.

Øke fortjenesten

Vårt mål er at du skal ligge foran konkurrentene

Vi kjenner industrien din, og vi elsker etiketter og emballasje. Det er vår jobb å holde oss oppdatert på de nyeste trendene og gi deg rådene som skal til for at ditt produkt skal stikke seg ut i hyllen. Dette kan være effekter i designet, smarte etiketter eller funksjoner som tilfører verdi til produktet.

Design som gjør en forskjell

Vi tilbyr etikettdesign som får produktet ditt til å skille seg ut i hyllen, samtidig som vi har kostnadseffektiv etikettproduksjon i tankene fra dag én. Etiketten skal speile ditt varemerke og være tiltalende for kunden. La våre designere være sparringpartner på veien til et vinnende design.

En vellykket kampanje kan være starten på noe nytt

Våre kampanjeløsninger strekker seg fra enkle kupongetiketter til smarte løsninger hvor etiketten knyttes opp mot en online-kampanje. Deretter kan du følge kampanjen i nåtid for å se om den treffer målgruppen. Øk omsetningen gjennom vellykkede kampanjer!

Nå dine bærekraftsmål

Bærekraftig utvikling krever et sirkulært perspektiv

Vi ser på hele livssyklusen til produktene vi lager – fra produksjon av råvarer til hvordan forpakningen håndteres etter bruk. Sammen diskuterer vi hvordan vi kan utvikle din etikettportefølje og lager en handlingsplan som kan hjelpe deg med å redusere klimafotavtrykket til produktet ditt.

Vi holder deg oppdatert på utviklingen

Vi holder deg oppdatert på siste nytt og utviklingen av materialer. Dette forandrer seg raskt, og valgene kan være mange. Våre eksperter hjelper deg med å velge riktig.

Logistikk og lagerløsninger

Vi gjør en analyse av dine etikettleveranser sammen med deg, og kommer opp med forslag til lager- og logistikkløsninger som reduserer din påvirkning på miljøet.

Len deg på våre eksperter

Miljøekspertene våre gir tips og råd underveis i prosessen. Det kan være vanskelig å vite hvor en skal starte miljøarbeidet og hvordan navigere i “jungelen”. Uansett om det gjelder en enkelt etikett eller en hel portefølje, står våre eksperter klare til å bistå hele veien.

Skape vekst

Logistikk som passer for deg

Vi tilbyr rask levering ved avrop, lagerhold, samarbeid om prognoser, leverandørstyrt lager mm. Sammen med deg identifiserer vi dine behov og tilbyr den logistikkløsningen som passer deg best.

Felles mål – felles gevinst

Vi tror på langsiktige relasjoner der vi sammen setter en plan for mulige forbedringsområder og der vi jobber for å oppnå størst mulig effekt på prioriterte områder. Som i alle partnerskap tror vi på et samarbeid der begge parter vinner. Utfordre oss gjerne og se hvilke forslag vi kan komme med.

Vi er her for å hjelpe!

Spør oss hva som helst!