Skanem Norge jobber bredt innenfor mange bransjer – alle med hver sine unike behov og krav om produktmerking. Vi er spesielt godt tilpasset mat- og drikkevareindustrien med vår FSSC-22000-sertifisering. I tillegg er vi svært stolte av å ha høy tillit hos våre kunder, og vi jobber knallhardt hver dag for å ligge fremst på kvalitet og leveringsevne.

– Eirik Bergh, MD, Skanem Norge

Skanem Norge i tall

Icon SEK

 128m NOK

omsetning

1 000 000 000

etiketter levert i 2020

43

ansatte

Dette er tall vi er stolte av. Men vi er aller stoltest av folkene våre.

Lokal partner, internasjonal ekspert

Skanem Norge er en lokal leverandør som kjenner til utfordringene du møter i hverdagen. Du når oss enkelt, vi er alltid kun en telefonsamtale unna.

Samtidig er vi en internasjonal leverandør som kan sikre at nettopp din leveranse kommer frem uten hindringer. Vi deler kunnskap mellom fabrikkene våre og kan dermed alltid omstille oss raskt til nye lovkrav, tekniske innovasjoner eller trender på markedet.

Bærekraftig selskap

Skanem Norge jobber for å være den foretrukne leverandøren av produktmerking og initiativtaker for fremtidens løsninger. Vi har kunnskap og erfaring som strekker seg fra 1905 og frem til i dag. Dette sikrer gode løsninger på dagens og fremtidens utfordringer.

Miljøengasjement

Skanem Norge er engasjert i ulike klynger og arbeidsgrupper med fokus på bærekraft og resirkulerbare løsninger – også utenfor Norge. Vi deltar blant annet i Circular Packaging Cluster, Recy-Food-Pack, Sirkulær plastemballasje, NCE Seafood Innovation og Den Norske Emballasjeforening. I tillegg er vi med i flere prosjekter med eksisterende og stadig flere nye kunder.